Yritys

YRITYS

PUHDASTA TEKNIIKKAAGEBO


GEBO Finland Oy on osa GEBO Cleantech -konsernia, joka tarjoaa asiakkailleen alan kehityksen kärjessä olevia konsepteja ja innovatiivisia ratkaisuja, konsultointia sekä energiatehokkaita laitteita. Juuremme ovat tunnetuissa Suomalaisissa yrityksissä, jotka olemme tuoneet yhteisen brändin ja johdon alle.


GEBOn tarina alkaa vuodesta 2014 kun kaksi samanmielistä ihmistä tapaa ja päättää keskittyä uusien parempien ratkaisujen tuomiseen talotekniikka-alalle.  Syntyy GEBO Cleantech. GEBO on muinainen riimu ja tarkoittaa vaihtokauppaa, tasapainoa ja kumppanuutta. Sen merkki on X ja se löytyy logostamme.


Vuoden 2015 lopussa GEBO Cleantech ostaa Oy Callidus AB:n koko osakekannan ja vuoden 2016 aikana yrityksen nimi muutetaan GEBO Trading Oy:ksi. Koska Calliduksessa hommat on vielä hoidettu puhelimella ja paperilla, siirrämme toiminnan 2020 -luvulle ja avaamme verkkokauppa geboshopin. Vuonna 1969 perustettu Callidus on tunnettu öljy- ja kaasutuotteista sekä vedenkäsittelystä. Alamme päivittämään olemassaolevaa tuoteportfoliota vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja määräyksiä, kuin myös kehittämään sekä tehostamaan toimintaa. Satsaamme valtavasti tuotekehitykseen ja digitalisaatioon.


Syksyllä vuonna 2023 yrityksen nimi muutetaan GEBO Finland Oy:ksi, sillä yrityksen liiketoiminta ei ole enää vain tuotteiden maahantuontia ja jakelua.  Tänä päivänä GEBO on järjestelmäintegraattori (EPS & EPCM), joka toimii sukkelasti sidosryhmien välillä. Meiltä saat talotekniikka- ja energia-alan konsulttipalvelut, konseptisuunnitelmat ja ratkaisut sekä osaamisen, tuotteet ja tarvikkeet. Panostamme tietotaidon lisäämiseen järjestämällä seminaareja ja koulutustilaisuuksia sidosryhmille. 

1969


Oy Callidus Ab perustetaan

2015


GEBO Cleantech perustetaan

2015


GEBO Cleantech ostaa Calliduksen osakekannan

2016


Calliduksen nimi muutetaan GEBO Trading Oy:ksi

2023


Yrityksen nimi muutetaan GEBO Finland Oy:ksi


Osaaminen. Palvelu. Tuotetuki.

- Se on GEBO

Maailma on täynnä tavaraa, mutta mistä tuotteita kannattaa hankkia? Onneksi kaikkea ei tarvitse tietää, vaan voit ulkoistaa homman meille.

GEBOlla on ammattimainen hankintaosasto ja laajat kontaktit. Kaikki edustamamme toimittajat ja tuotteet käyvät läpi tarkan valintaprosessin ja laadunvalvonnan. Edustamamme tehtaat ovat Euroopassa tunnettuja nimiä ja toimineet pitkään alalla.

AMMATTIMAINEN

HANKINTAPARTNERI

TEHDÄÄN ASIAT OIKEIN


Toimimme GEBOlla kaikessa määräysten mukaisesti. Varsinkin lämmityssektori on kokenut valtavan muutoksen viimeisten vuosien aikana. EU on tuonut tiukentuneet päästö- ja energiatehokkuusvaatimukset ja ne tiukentuvat edelleen. Vuonna 2019 astuivat voimaan päästömääräykset, joiden mukaan NOx arvon pitää olla polttoöljylle alle 120 mg/kWh ja maakasulle alle 80 mg/kWh. Jo aiemmin tuli voimaan säädös, jonka mukaan kattila ja poltin pitää tyyppihyväksyä yhdessä.

Aloimme noudattaa näitä määräyksiä niiden voimaantulosta ja paasaamaan niistä kyllästymiseen asti. Se ei ole ollut hyvää bisnestä, mutta kaikessa tekemisessä pyrimme toimimaan vastuullisesti. Tähän ei kuulu järjestelmien ylimitoittaminen, huonolaatuiset tuotteet tai asiakkaiden kusettaminen. Kun asioit GEBOlla, tiedät saavasi osaavaa palvelua, laadukkaita tuotteita ja tukea loppuun asti.

Tehdään hommat kerralla oikein ja rehdisti ja seistään sanojemme takana.

KOTIMAISTA LAATUTYÖTÄ


GEBO on kotimainen perheomisteinen yritys, missä kaikki on lähtenyt halusta tehostaa alaa ja tarjota parempia ratkaisuja talotekniikkamarkkinoille.

Luomme uusia konsepteja ideoinnista valmiisiin suunnitelmiin ja konsultoimme asiakkaitamme. Keskiössä on asennuksen ja huoltotoimenpiteiden helpottaminen ja nopeuttaminen sekä parhaat mahdolliset ratkaisut ja isot säästöt loppukäyttäjille.

Teemme valtavasti kehitys- ja tutkimustyötä ajatuksena olla ajan hermolla kaikessa mitä alalla tapahtuu, olivatpa ne muuttuvat määräykset tai uudet innovaatiot.

Hommaa riittää ja usein on sellainen olo, että taistellaan tuulimyllyjä vastaan.

Hiljaa hyvä tulee, sanotaan.

TIIMISSÄ ON VOIMAA


Joukko samalla tavalla ajattelevia ihmisiä, jotka toimivat hyvin yhdessä on toimintamme kulmakivi.

Organisaatiomme on ammattimainen, asiantunteva sekä joustava ja päätöksenteko on nopeaa. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme GEBOlla on ratkaista ongelmia. Liittyivätpä ne sitten uusiin innovaatioihin, vanhojen järjestelmien päivitykseen, tuotteiden modifiointiin, saatavuuteen tai logistiikkaan, on homma hallussa.


Teemme tiivistä yhteistyötä sidosryhmiemme  kanssa. Asiakkaamme ja toimittajamme ovat osa meidän tiimiä. Tule sinäkin meidän tiimiin!