Palvelut

PALVELUT

ENERGIAKONSULTTI PALVELUKSESSANNE

Oletko hukassa ratkaisuviidakossa, etkä tiedä mihin uskoa? Anna energiakonsulttimme auttaa. Lähdemme aina asiakkaan ja kyseessä olevan kohteen tarpeista.  GEBOlla lähdetään aina viemään projektia todelliset säästöt, elinkaari, takaisinmaksuaika ja päästöt edellä. 

Keskustellaan ja mitoitetaan kunnes kaikki on selvää.

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Laskemme, mitoitamme ja suunnittelemme konsepteja, jotka todella toimivat. Asiantuntijamme vankka kokemus alalta, thermodynaamiikan syvä ymmärrys  sekä lukematon määrä oikeasti toimivia ratkaisuja ja järjestelmiä takaavat energia- ja kustannustehokkaan lopputuloksen olipa kyseessä kiinteistö tai teollisuuskohde.

Ota yhteyttä!

MITOITUS JA KONSEPTI-SUUNNITTELU

Olemme monessa mukana ja meillä on laaja asiantuntemus muun muassa lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista,  energian-kierrätysratkaisuista, savukaasujen talteenotosta sekä viemärilämmönvaihtimista ja niihin liittyvistä ratkaisuista kiinteistöissä sekä teollisuudessa.

Olemme vahvasti mukana biokaasuhankkeissa ja meiltä löytyy ratkaisut kaatopaikkakaasujen esikäsittelyyn sekä kaatopaikkojen parannuksiin, jotta metaaninin tuotanto saadaan maksimoitua. Teemme paljon työtä teollisuus-kohteissa energiankierrätyksen parissa energiatehokkuuden parantamiseksi.

Onko sinulla ongelma, minkä haluaisit ratkaista? Anna konsulttiemme auttaa.

AMMATTIMAISTA

ONGELMANRATKAISUA

Pidetään tehokas infohetki livenä tai Teams -koulutusvartti koko henkilöstölle tai vain valituille henkilöille. Käydään läpi oleellinen ilman turhia lätinöitä ja lopuksi saa kysyä mitä vain. Opi tuotteista, järjestelmistä sekä ratkaisuistamme helposti ja nopeasti ja loista myyntiprosessissa kuin vanha konkari.

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva koulutusaika.

GEBO AKATEMIA

Esikasatut valmiimmat kokonaisuudet tekevät työmaa-asennuksesta helppoa ja nopeaa. Minimoidaan virheiden määrä miettimällä kaikki valmiiksi ja varmistetaan järjestelmien toimivuus valitsemalla yhteen sopivat komponentit.

Valmiit konttiratkaisut on helppo sijoittaa paikkoihin, missä ei ole valmiiksi teknistä tilaa.

Millaisen esikasatun kokonaisuuden tarvitset? Ota yhteyttä!

PREFAB JA PAKETTIRATKAISUT

Talotekniikka- ja LVI-tuotteiden ammattimainen hankinta vaatii teknistä osaamista, hintatietoutta sekä valtavasti kontakteja. Onneksi meillä on nämä asiat hallussa.  Olemme toimineet alalla yli 50 vuotta, joten kokemusta ja osaamista on ehtinyt kertyä. 

Ota yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

HANKINTAPALVELUT

Meillä on laaja valikoima laadukkaita tuotteita. Hankimme myymämme tuotteet Eurooppalaisilta valmistajilta ja varmistamme aina, että tuotteet ovat kestäviä ja täyttävät kaikki voimassa olevat määräykset. 

Voit tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme Geboshopissa. Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä, sillä kaikki tuotteet eivät ole esillä verkkokaupassa.

TUOTTEET

unsplash